scholenopzuid.nl

Het Zuiderpark College

vmbo basis, kader, gl en tl

Leren en doen voor later

Goed voorbereid zijn op jouw toekomst. Daar gaan we op Het Zuiderpark College samen aan werken. Iedereen is wel ergens goed in. Met elkaar gaan we op zoek naar jouw talenten en proberen daar het allerbeste uit te halen. Niet alleen in de school, maar ook daarbuiten. Bij ons gaat het om leren én doen voor later. In een fijne omgeving waar je je helemaal thuis voelt.
Het Zuiderpark College is een van de mooiste en modernste scholen van Rotterdam. De school van de toekomst in de stad van nu.

Nu al werken aan de toekomst

Weet jij nu al wat je later wilt worden? In de tweede klas kies je een profiel dat daarbij moet passen. Je kunt kiezen uit de volgende vijf (!) profielen:

  • zorg & welzijn (z&w)
  • economie & ondernemen (e&o)
  • bouwen, wonen & interieur (bwi)
  • produceren, installeren & energie (pie)
  • mobiliteit & transport (m&t)

Lastige keuze misschien, maar daar helpen we jou natuurlijk bij. Door op bezoek te gaan bij bedrijven bijvoorbeeld. Zo kun straks met een goed gevoel aan de slag met jouw toekomst.

Thuis op je nieuwe school

Ook al is onze school een van de mooiste en modernste van Rotterdam, het is toch een nieuwe school voor jou. En dat is best spannend. We helpen jou om je snel bij ons thuis te voelen.

Technologie van de 21e eeuw

Het Zuiderpark College heeft alles in huis om jou op de toekomst voor te bereiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het gloednieuwe Techlab? Hier leer je werken met 3D-printers, robots en Virtual Reality-brillen. Nieuw is ook de SmarTTech-opleiding in de GL/TL-klassen. Scrumbord, drones, vloggen en nog veel meer 21e-eeuwse technologie. Toegankelijk voor jou. Je hebt de toekomst aan jouw kant op Het Zuiderpark College. Kom maar kijken en ontdekken!

Het Zuiderpark College Montessoriweg 26 3083 AN Rotterdam 010 48 48 400 | info@zuiderpark.nl | https://www.zuiderpark.nl/