scholenopzuid.nl

CBSplus

vmbo-tl (mavo) en havo

CBSplus, de school die dicht bij jou staat

Samen leren, samen leven, samen kiezen
CBSplus is een mavo- en havoschool met veel aandacht voor de individuele leerling. We kijken als school goed naar wat onze leerlingen nodig hebben en hoe wij hen daarbij kunnen helpen. Op CBSplus vinden we structuur belangrijk en leren we leerlingen ook zelf een actieve rol te hebben. Bij ons op school bepaal jij daarom zelf wat jouw persoonlijke leerdoelen zijn. Daar werk je samen met je mentor naartoe.
Binnenkort starten we met een activiteitenaanbod na schooltijd. Daar geven we leerlingen extra ondersteuning bij hun huiswerk. Ook is er ruimte voor activiteiten op het gebied van creativiteit en bewegen.

Een nieuwe school op Stadionpark

CBSplus verhuist op termijn naar een nieuwe school voor mavo-, havo- en vwo-onderwijs op het Stadionpark. Zuidermavo verhuist ook naar dit pand, en samen worden we één school. De komende jaren werken we samen toe naar een nieuw onderwijsconcept. Dit moet passen bij de omgeving waar de nieuwe school komt te staan: naast stadion De Kuip. Dit gebied is vol van sport van en bewegen. Vanzelfsprekend wordt dit op onze nieuwe school ook belangrijk, en komt hier veel aandacht voor.

CBSplus Roerdomplaan 42 3084 NM Rotterdam 010 48 16 700 | cbsplus@calvijn.nl | https://businessschool.calvijn.nl/home